Kişisel Verilerin Korunması

Bu bilgilendirme, 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu”nun 10. maddesi gereğince ve yasal zorunluluk nedeniyle yapılmaktadır.


Ticari Ünvan: Özel Umuttepe Kız Öğrenci Yurdu

Adres: Ömerağa Mah. Akça Cami Cad. No:24 İzmit / Kocaeli İzmit / Kocaeli

Telefon: +90 262 325 09 09

E-Posta: info@kocaeliyurtlar.com

Bundan sonra "SATICI" olarak anılacaktır.


Özel Umuttepe Kız Öğrenci Yurdu müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Ayrıca Kredi kartı bilgilerinizi herhangi bir şekilde sistemlerimizde SAKLAMAYIZ. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya / aracı kuruluşa iletilir. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin https://www.kocaeliyurtlar.com arayüzü üzerinden banka / aracı kuruluş ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Özel Umuttepe Kız Öğrenci Yurdu, kişisel verilerinizin işlenmesi ve paylaşılması süreçlerinde, verilerinizin hukuka aykırı olarak kullanılmasını önlemek ve muhafazasını sağlamak için, mevzuat uyarınca uygun güvenlik düzeyini sağlamak adına gerekli tedbirleri almaktadır.

Kişisel verileriniz, Özel Umuttepe Kız Öğrenci Yurdu tarafından "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” kapsamında "Veri Sorumlusu” sıfatıyla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, sanal mağazaya (https://www.kocaeliyurtlar.com) üye olma aşamasında, sanal mağazadan üye olmadan sipariş gerçekleştirilmesi sürecinde, SATICI’nın sunduğu ürün ve hizmetleri kullanmak için doğrudan SATICIYA ya da SATICININ destek hizmeti aldığı kuruluşlar aracılığıyla yapmış olduğunuz başvurular esnasında, SATICININ sahibi olduğu ya da hizmet aldığı çağrı merkeziyle yapılan görüşmelerde, ürün ve hizmet sözleşmeleri kurulurken, kendi bünyesinde ya da yetkilendirdiği firmalarca açılan mağazalarda, sertifikasyon ve ürün/hizmet garanti kayıtları esnasında toplanmaktadır.

Kişisel verileriniz, hizmet verilen kişi ya da kuruluşlarla, destek hizmeti alınan ya da alınması planlanan kişi ya da kuruluşlarla, yasal mevzuat gereği bilgi verilmesi zorunlu olan adli ya da resmi makamlarla paylaşılmaktadır.

Kişisel verilerinizin paylaşımıyla, ürün ve hizmetlerimizin güvenli bir şekilde kesintisiz olarak sunulabilmesi ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amaçlanmaktadır.

Kişisel verileriniz, ürün ve hizmetlerimizin sunulabilmesi, aldığınız/alacağınız ürün ve hizmetlere ilişkin tarafınızla iletişim kurulabilmesi, ürün/hizmet teklifi sunulabilmesi ve diğer pazarlama faaliyetlerinde kullanılması, yeni ürün çalışmaları, belirli kalite standardının sağlanması vb. amaçlarla işlenmektedir.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında;

a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

d) Yurtiçinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişi, kuruluş ya da resmi makamları öğrenebilme,

e) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

f) 6698 sayılı Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini isteme,

g) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

h) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

i) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranması hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız bulunmaktadır.

Kocaeli'de üniversite hayatınızı sürdürürken kalacağınız yurdu henüz belirlemediniz mi?

Yurdumuzda yerinizi almak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken size uygun yurdu seçip 'Satın Al' butonunu tıklamak.